De Brink weer de uitgelezen plek voor veelzijdig en succesvol muziekfeest in Den Ham

DEN HAM – Het muziekspektakel Centennium was dit weekend in Den Ham wederom succesrijk met een optreden van Henk Jansen als apotheose. Dat was zeg maar de Centra in het Centrum.

Op een volle Brink genoten in de loop van de avond zo’n zeshonderd bezoekers van het gevarieerde programma, waarbij diverse geledingen van de organiserende muziekvereniging Juliana zich lieten gelden.

Alle genres kwam aan bod, van ruige rock-‘n-roll en zwoele jazz tot klassieke muziek en hippe dance, er was van alles te horen op de Brink.

Ook trad een speciaal samengestelde Band of the Century op, bestaande uit zanger Jan Knapper en de zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelde op de piano, Erjan Kelder op drums, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar. 
Gert Hofman en Wim Welink praatten de diverse onderdelen aaneen, met Henk Jansen van de Centra als special guest die met een onvergetelijk optreden Centennium bijna afsloot, want het ware klapstuk waren het A-orkest van Juliana, de majorettes en de Band of the Century die het muziekfeest met You'll Never Walk Alone van een uitroepteken voorzagen.


«   »