Nieuwjaarsconcert Christelijk Mannenkoor Vroomshoop in Den Ham

VROOMSHOOP/DEN HAM - Ook volgend jaar geeft Christelijk Mannenkoor Vroomshoop - traditiegetrouw - een Nieuwjaarsconcert. Dat gebeurt zaterdag 12 januari in de Hervormde Kerk te Den Ham. Als speciale gast spoedt de in Iran geboren wiskundige tenor Reza Ranjazmay zich naar de kerk op de Brink.

 Ranjazmay kent de weg in Den Ham, want was er in 2010 als in 2015 ook al te horen. Uiteraard zal de vaste koorsolist Albert Wessels ook zijn formidabele stem opzetten. Zo zal hij met Reza Ranjazmay het wereldberoemde duet De Parelvissers aanheffen.

Het concert staat onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman. Op het programma staan ook ‘Prayer of the children’ van Kurt Bestor, dat het leed van kinderen beschrijft tijdens de burgeroorlog in het voormalige Joegoslavië. Evenzeer aansprekend is ‘Give me my song’ van Abba-zanger Benny Anderson. En voor velen bekend is ‘Quand le soleil’ van Lucille Star.

Het concert, waarvoor een tientje moet worden betaald (kinderen vijf euro) sluit feestelijk af met enkele bekende operastukken van Verdi.


«   »