Website lokale omroep al dagen van slag

De website van de lokale omroep is al sinds maandag 15 juni totaal van slag en er worden sindsdien geen berichten meer op geplaatst. Wel wordt de kabelkrant via het TV kanaal van de Delta Media Groep zoals gebruikelijk uitgezonden, zodat in ieder geval via dit kanaal gecommuniceerd kan worden. Sinds enkele maanden is er samen met de lokale omroep uit Hardenberg, een nieuwe gezamenlijke website onder de naam Vechtdal Breed actief, maar kennelijk zijn daar wat kinderziektes mee.

Hoewel je eigenlijk na een week storing niet meer kunt spreken van een kinderziekte, maar van een behoorlijk probleem. Achter de schermen zal zeker hard gewerkt worden om deze problemen op te lossen, maar aangezien dit tot op dit moment nog niet gelukt is, is het simpel resetten van de systemen kennelijk niet voldoende en zijn de problemen groter.  

Doordat er sprake is van een gezamenlijke website blijven ook de inwoners van Hardenberg op dit moment dus verstoken van berichten via de lokale omroep NOOS. Maar net zoals in Twenterand zijn ook daar voldoende websites die gelijke of vrijwel gelijke informatie verschaffen, zodat de inwoners niets hoeven te missen. Maar bezoekers die een site kwijt is, heb je normaal gesproken niet zo snel meer terug.


«   »