Het was helaas weer raak

VRIEZENVEEN - Weer vond er een ernstig ongeluk plaats op de kruising van de Horstweg -Oostermaatweg te Vriezenveen en kwam er een ziekenauto aan te pas om een gewonde te vervoeren naar het ziekenhuis. Bij de botsing tussen twee auto's sloeg er één over de kop en kwam omgekeerd tot stilstand. De gewonde bestuurster kon met moeite, maar wel op eigen kracht, uit de auto kruipen. De bestuurder van de andere auto bleef overigens ongedeerd.

Het is helaas niet de eerste keer dat op deze kruising ongelukken gebeuren, maar ook nu is niet direct duidelijk wat de oorzaak is, buiten het feit dat één van de voertuigen de ander kennelijk niet heeft zien aankomen. Mogelijk dat een laag staande zon hier een oorzaak zou kunnen zijn, maar dat is louter speculatief. Er wordt uiteraard wel onderzoek naar gedaan en de weg was ter plaatste van het ongeluk dan ook tijdelijk afgesloten. 

Maar gezien het feit dat op deze plek vaker ongelukken plaatsvinden, moet ook gekeken worden of er structureel wat aan de verkeerssituatie ter plekke dient te gebeuren. 


«   »