Cheryl heeft lef zat, daar zal het niet aan liggen

VROOMSHOOP - De kappers mogen weer open dat is goed nieuws voor de kappersbranche, hoewel  er nog best wat regels zijn waar men zich aan moet houden. Donderdag 14 mei opent Cheryl House of Hair, de nieuwe Barbershop & dames salon in Vroomshoop haar deuren en dat is eigenlijk best bijzonder. Want de voorbereidingen voor het openen van deze zaak zijn waarschijnlijk al ruim voor de Coronacrisis begonnen en het inrichten van de salon is gedurende de crisis kennelijk gewoon doorgegaan. Op dit moment is het nog afwachten hoe de economie zich gaat ontwikkelen en om dan juist nu een eigen zaak te beginnen daarvoor moet je best lef hebben en dat heeft Cheryl. 

Op haar website geeft Cheryl aan dat ze al sinds ze een klein meisje was, kapster wilde worden. Na zes jaar in een salon gewerkt te hebben durft ze deze nieuwe uitdaging aan met veel lef, passie en ambitie. Het leveren van kwaliteit, de keuze van de producten die ze gebruikt, de beleving in de salon en de oprechte aandacht voor de klanten, staat voorop. Alles met een heerlijk kopje koffie of thee, relaxte muziek op de achtergrond en de heerlijke geur van de authentieke producten. 

Cheryl House of Hair heeft overigens ook een Barbershop

Dat moet een unieke ervaring worden voor mannen, knippen, scheren, skinfades, razorfades en trimmen van baarden en snorren. De laatste trends op het gebied van baarden en mannen kapsels worden op de voet gevolgd en ook veel authentieke trainingen met de scheerkwast en het klassieke scheermes om het gladste scheerresultaat te bereiken. 

Het komt op dit moment helaas meer voor dat winkels hun deuren moeten sluiten dan dat er nieuwe deuren open gaan en juist daarom is de opening van Cheryl House of Hair een berichtje waard.


«   »