Jongerenwerkers gemeente Twenterand dagen jeugd digitaal uit

TWENTERAND- Helaas zijn als gevolg van het coronavirus alle jongerencentra in de gemeente Twenterand gesloten. Wij als jongerenwerkers vinden dit jammer, want wij geloven dat de jeugd ons juist nu nodig heeft. Dat is de reden dat wij als jongerenwerkers de jongeren uit onze gemeente zoveel mogelijk digitaal bereiken. Daar gaan we mee verder.

Wij weten hoe lastig het is voor de jeugd om binnen te blijven, om geen vrienden te ontmoeten en om thuis aan school te werken. Dit vraagt veel van gezinnen, maar ook van de jeugd. Hoe gaat de jeugd in deze tijden om met al deze beperkende maatregelen en waarin kunnen wij hen als jongerenwerkers blijven ondersteunen? Daar hebben wij als jongerenwerkers wat op bedacht!

Op verschillende manieren is er de mogelijkheid om contact te zoeken met de jongerenwerkers. Elke middag is er tussen 13.30 en 14.30 uur een spreekuur, waarbij er één van de jongerenwerkers bereikbaarheidsdienst heeft. Jongeren met vragen, jongeren die hulp nodig hebben of jongeren die zin hebben in een praatje mogen in dat uur de jongerenwerker appen en bellen. Als er meer hulp nodig is, kan dat natuurlijk altijd.

Elke avond van 19.30 tot 20.30 uur gaat er minimaal één jongerenwerker LIVE op de Instagram van Jong Twenterand. Tijdens dit uur kunnen jongeren online contacten met de jongerenwerker. Ook worden er op de Instagram pagina van Jong Twenterand dagelijks zogenoemde challenges en tips gepost, zodat de jeugd verschillende activiteiten aangeboden krijgen. Ook worden er dagelijks de website van Jong Twenterand activiteiten aangeboden, recepten gedeeld en wordt er uitleg gegeven over wat het coronavirus precies inhoudt voor ons.

Via onze Instagram Jong Twenterand en de website www.jongtwenterand.nl kunnen jullie alle gegevens en activiteiten vinden!

Wij zijn als jongerenwerkers bereikbaar, wij blijven klaar staan voor onze jeugd! Ze kunnen altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op onderstaande mobiele telefoonnummers bereikbaar:

Sophie Vugteveen     

Lars van Soolen       

Sylvia Hollander                               

Mark Heijink                                

Rachel Nieuwerth                         

Rianka Bekendam                          

Jongerenwerker Westerhaar/Vroomshoop          

Jongerenwerker Westerhaar/Vroomshoop     

Jongerenwerker Twenterand breed                   

Straathoekwerker Twenterand breed                  

Jongerenwerker Den Ham                                 

Jongerenwerker Vriezenveen                                 

(06)13446564    

(06)51098373

(06)10782311

(06)11593726

(06)20785541

(06)15673162


«   »