Spontane actie kroegbaas tijdens rechtstreekse uitzending

VROOMSHOOP - Gelukkig hoeft men tijdens de rechtstreekse uitzendingen van dit programma niet echt op de klok te letten. Zeker met een gast als Piep'n Harry lukt dat ook niet en dat bleek ook wel in de loop van deze uitzending. De kroegbaas van één van de oudste horecagelegenheden van Twenterand heeft een mening  en die wel hij maar wat graag delen en zeker ook herhalen. Daarmee deed hij overigens recht aan het credo van deze uitzendingen, waarin regelmatig aangeven wordt dat je gebruik moet maken van de kracht van herhaling, om een boodschap luid en duidelijk over te brengen.

De tweede gast in deze uitzending was Wilfred ten Brinke voorzitter van Gastvrij Twenterand en tevens campinghouder. Als voorzitter van Gastvrij Twenterand was hij blij dat de de Veiligheids Regio Twente (VRT) de eerder genomen maatregel om de recreatiebedrijven in Twente volledig op slot te zetten ongedaan heeft gemaakt, aan de andere kant gaf hij aan dat hij zelf zijn boerderijcamping in ieder geval tot 20 mei gesloten houdt en wat daarvoor zijn persoonlijke redenen zijn. 

Bijna aan het einde van de uitzending stond kroegbaas Piep'n Harry spontaan op, zonder rekening te houden dat hij een microfoon met kabel opgespeld had gekregen en dat er minimaal 1.5 meter afstand moest worden bewaard, en wilde de anderen voorzien van vers water. Ook dit soort spontane situaties kunnen ontstaan in een rechtstreekse uitzending en dat is ook de charme van een live uitzending. 

De uitzending wordt komende zaterdag- en zondagavond integraal herhaald op Delta TV om 19.00 en 21.00 uur.

Maar als u niet kunt wachten kunt u de uitzending hier alvast terugkijken.


«   »