Politici Twenterand steken handen uit de mouwen

TWENTERAND - Niet iedereen kan en mag als verpleegkundige hulp verlenen, maar gewoon de handen uit de mouwen steken in tijden van nood is wat minder specialistisch werk maar eveneens hard nodig. Drie politici uit Twenterand kwamen een handje helpen met het inpakken van voedselpakketten bij Manna Care, de voedselbank in Twenterand.

Onder leiding van twee ervaren vrijwilligers van Manna, Machiel Dijkstra en Herman Kunst, pakten raadsleden Erik Veltmeijer (PVV), Mayke Jansen-Smelt (CDA) en wethouder Mark Paters (GBT) voedselpakketten in voor de ZZP’ers die het moeilijk hebben door de coronacrisis.Stichting Manna gaat deze ondernemers helpen door aan hen een voedselpakket te verstrekken en zo in de eerste nood te voorzien.

Behoort u tot deze groep ondernemers, dan kunt u zich nog steeds aanmelden voor een pakket via helper@manna.nu of bel met de Manna telefoon: 06 - 12 46 88 88  om een pakket aan te vragen.  Misschien kent u ondernemers in uw omgeving die het moeilijk hebben, wijs hen dan op de mogelijkheid om een voedselpakket aan te vragen en laat weten dat Stichting Manna er ook voor hen zijn.