Achtervolging eindigt in Vroomshoop

VROOMSHOOP - Maandagochtend 30 maart omstreeks 02.45 uur zagen agenten een tweetal auto’s op korte afstand achter elkaar rijden over de N36. Ook viel het op dat beide voertuigen erg slingerden.

Daarop werd besloten om tussen de voertuigen te gaan rijden en ze allebei een stopteken te geven. Op dat moment ging de voorste auto er snel vandoor. Bij controle van het kenteken bleek dit voertuig gestolen te zijn. Omdat het voertuig niet voldeed aan het stopteken ontstond er een achtervolging.

Uiteindelijk kon het voertuig in Vroomshoop tot stoppen worden gedwongen door meerdere politieauto’s. Beide inzittenden van het voertuig werden aangehouden. Het gaat om mannen van 33 jaar oud uit Amsterdam. In het voertuig werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. Ook werd er een hoeveelheid drugs aangetroffen.

De mannen zijn overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne voor nader onderzoek. Het voertuig is afgesleept en het onderzoek is in volle gang. Helaas werd de andere auto niet meer in de omgeving aangetroffen.

 

Bron: 112twenterand.com

 


«   »