De Twenterander publiceert alleen zaken die wel doorgaan

TWENTERAND - De Twenterander heeft al een tijdje geleden besloten, als uitgangspunt alleen over zaken, evenementen en bijeenkomsten te publiceren, die onder de huidige omstandigheden nog wel doorgaan. De redactie gaat er van uit dat iedereen er inmiddels van doordrongen is dat de kans dat er nog iets doorgaat in de oorspronkelijke setting, tot 1 juni 2020 heel erg klein is. 

Tevens werkt het best deprimerend om vrijwel iedere dag berichten voorbij te zien komen over zaken die zijn afgelast. Als er toch, zij het in een andere vorm, zaken kunnen doorgaan wordt er aandacht aan geschonken en geeft dit hopelijk een wat positiever gevoel dan geconfronteerd te worden met al die afgelastingen, waarvan de meeste mensen denken, dat had ik wel verwacht en verbaast mij niets.

Aankondigingen bestemd als informatie over dit soort zaken die na 1 juni staan geprogrammeerd worden in principe nog wel meegenomen, want anders valt er mogelijk na 1 juni, als de regels hopelijk wat versoepeld zijn, best een heel groot gat. Stel dat je dan weer evenementen mag bezoeken, dan moet er natuurlijk ook wel wat te bezoeken zijn.  


«   »