De lokale omroep van Twenterand heeft een scoop

Twenterand - Op de website en de kabelkrant van de Delta Media Groep werd vanmiddag rond 17.00 uur het volgende persbericht gepubliceerd: 

 

Vrijdag 20 maart 2020 17.00 uur

Hoe gaat het proces rond de bekendmaking van de onderzoeksresultaten er uit zien?

Twenterand - Tijdens een ingelaste uitzending van de lokale omroep van Twenterand, de Delta mediagroep, gaat Bert Boerman, gedeputeerde van provincie Overijssel, in op de presentatie van de onderzoeksresultaten naar de oorzaak van de schades langs het kanaal Almelo de Haandrik.

                Bert Boerman

Jan de Haan, voorzitter van de Stichting Kant nog Wal is ook aanwezig. In de uitzending van donderdag 19 maart gaf Jan de Haan aan dat hij bij de provincie aandringt op een zorgvuldige bespreking van het rapport met alle betrokkenen. En dat daarbij heel serieus rekening moet worden gehouden met de huidige situatie rondom de uitbraak van het coronavirus.

De uitzending is op maandagavond 20.00 uur. De presentatie is in handen van Chris Walraven en ook deze uitzending wordt uitgezonden via Delta FM, Delta TV en de Facebookpagina van het programma Politieke stem op Delta FM.

 

Dat de Delta Media Groep een rol kan spelen rond dit proces heeft de omroep mede te danken aan het feit dat er al een aantal keren aandacht is besteed aan deze situatie, waar inmiddels 320 huizen langs het kanaal Almelo De Haandrik in meer of mindere mate mee te kampen hebben.

Bij de bekendmaking van de onderzoeksresultaten op 30 maart 2020 worden uiteraard de richtlijnen rond het corona-virus in acht genomen en hoe deze bekendmaking, waar alle gedupeerden naar uitzien, nu wordt georganiseerd maakt gedeputeerde Bert Boerman tijdens deze extra uitzending bekend. Er is dus zeker sprake van een scoop voor de lokale omroep.


«   »