Creativiteit als basis voor een opmerkelijk bedrijf

VRIEZENVEEN - Dat de twee ondernemers van de Beek en Bolier heel creatief zijn en er steevast in slagen met hun acties landelijke bekendheid te verkrijgen is geen nieuws. Dat dit ook al jaren lang de gewenste commerciële resultaten oplevert is heel knap, maar feitelijk ook geen nieuws meer. Bebo parket is een bedrijf met een grote landelijke bekendheid en zet met name de kern Vriezenveen op de kaart. Geen moment hebben de ondernemers er aangedacht hun toko i.v.m. het corona-virus te sluiten, wel zijn ze ingesprongen om de klantcontacten en verkoopgesprekken ook op een andere wijze te doen plaatsvinden.

Het is duidelijk dat mensen bewust wegblijven uit drukke winkels en niet voor niets heeft IKEA de deuren gesloten, maar daar willen ze bij Bebo niets van weten. De oplossing die gevonden is om alsnog vloeren te kunnen verkopen aan hen die te bang zijn om het bedrijf te bezoeken is beeldbellen met de verkoper. 

Het bedrijf begon donderdag 19 maart 2020 met Facetimen en daar wordt druk gebruik van gemaakt. Als je aangeeft de goedkoopste van Nederland te zijn trek je veel klanten, maar de afgelopen dagen kwamen er tal van telefoontjes binnen bij het bedrijf van klanten die angst hadden om persoonlijk naar het bedrijf te komen en daar heeft men direct op ingespeeld

Een verkoper neemt de klant nu online mee door de winkel, zodat mensen vanuit huis alsnog alle vloeren kunnen zien. De vloeren kunnen ook in het daglicht worden bekeken en als er getwijfeld wordt, worden er dezelfde dag nog staaltjes verstuurd. Vervolgens wordt er telefonisch contact opgenomen en als er een keuze is gemaakt wordt de vloer binnen 48 uur geleverd. 

Waar andere bedrijven de deuren sluiten heeft Bebo juist besloten de openingstijden te verruimen. Omdat er ook in de verkoophal van Bebo niet meer dan 100 mensen tegelijkertijd binnen mogen heeft men deze toch best opmerkelijke beslissing genomen. Op deze wijze kan iedereen die toch richting Vriezenveen komt ook geholpen worden, hoewel men mogelijk even moet wachten voordat men binnen mag komen. Maar als de klant moet wachten zorgen de beide creatieve ondernemers er wel voor dat men zich geen moment hoeft te vervelen. Bebo parket blijft onder alle omstandigheden een opmerkelijk bedrijf, dat is een ding dat zeker is.

Voor de goede orde dit is geen advertorial, maar een artikel over een bedrijf gevestigd in Twenterand dat het gewoon opmerkelijk anders doet dan anderen. 

 


«   »