Het is verstandiger met persberichten te komen over zaken die wel doorgaan

TWENTERAND - Dat vrijwel alle bijeenkomsten en evenementen in ieder geval tot 6 april zijn afgelast is ondertussen bij iedereen echt wel doorgedrongen dus het versturen van een extra persbericht door een organisatie dat er een gepland evenement in deze periode niet doorgaat is feitelijk overbodig. De Twenterander zal deze persberichten dan ook niet langer via de nieuwssite doorgeven, of er moet wat veranderd zijn zoals bijvoorbeeld het afgelasten van een openbare bijeenkomst waarvan eerder van aangenomen kon worden dat deze wel door zou gaan. Zoals bijvoorbeeld de raadsvergadering van dinsdag 17 maart.

De redactie van De Twenterander is van mening dat de communicatie over het Coronavirus heel belangrijk is, maar dat we deze informatie zuiver moeten houden door alleen te berichten over zaken die eerder nog niet bekend waren.

Ga er dus vanuit dat vrijwel alles is afgelast en dat de deuren van alle openbare gelegenheden, die niet primair voor de eerste levensbehoefte noodzakelijk zijn, gesloten zijn tenzij anders vermeld. Dat maakt de informatie, over dit belangrijke onderwerp een stuk overzichtelijker.  Mocht u twijfelen kunt u natuurlijk ook zelf even contact opnemen met de organisatie van een evenement, maar ook met info@detwenterander.nl. Want natuurlijk openen we en nemen kennis van alle persberichten die we ontvangen. 


«   »