U bepaalt waar het 18 juni 2020 over moet gaan

VRIEZENVEEN - De Delta Media groep organiseert in opdracht van de gemeenteraad op 18 juni 2020 het derde debat op locatie en deze keer wordt dit debat in het clubgebouw van korfbalvereniging Amicitia op sportpark Het Midden gehouden. Het debat wordt niet rechtstreeks via Delta TV uitgezonden, maar wordt in het weekend van 20 en 21 juni 2020 wel een aantal keren integraal herhaald. Uiteraard bent u meer dan welkom om live deze debatavond mee te maken.

Het wordt beslist geen politiek debat, daarvan zijn er genoeg, maar de bedoeling van deze debatten op locatie is juist dat er gesproken wordt over zaken die voor een kern belangrijk zijn en dat hoeven dus beslist geen onderwerpen te zijn waarvan de politiek vindt dat deze belangrijk zijn.                                                                      

De hoofdrol in deze debatten is namelijk deze keer voor de inwoners, de bedrijven en de organisaties woonachtig of gevestigd in Vriezenveen en heel bewust niet voor de politici. Alle onderwerpen zijn als suggestie welkom, zodat de organisatie een goed en gewogen besluit kan nemen welke onderwerpen er op deze avond aan de orde komen en welke gasten er voor deze onderwerpen worden uitgenodigd. Uiteraard is de kernwethouder van Vriezenveen, Roel Koster, ook aanwezig op deze avond, maar vervult deze avond geen hoofdrol.  

De organisatie hoopt een groot aantal suggesties te mogen ontvangen van onderwerpen die ter tafel moeten komen en u kunt deze doorgeven per mail via info@chriswalraven.nl , maar u kunt ook volledig anoniem gebruik maken van de enquête die speciaal voor dit doel online is gezet.

https://www.survio.com/survey/d/Q4T7E3T9Q9E5M5N0T

U wordt verzocht voor of uiterlijk 31 maart 2020 te reageren, zodat de organisatie ruim de tijd heeft voor de voorbereidingen van dit debat op locatie en de gasten hiervoor kunnen uitnodigen.

Daar moet je tegenwoordig snel bij zijn.

  


«   »