Hardloper zoekt nog steeds motorrijders die hem klappen hebben gegeven

 VROOMSHOOP - Op dinsdag 18 februari omstreeks 16:30 uur was een 51-jarige man met zijn hond aan het hardlopen op de Zandstuveweg nabij de Hammerweg in Vroomshoop. Aangezien de daders nog niet bekend zijn heeft hij een verzoek bij de redactie gedaan dit nogmaals onder de aandacht te brengen. Toen het slachtoffer twee motorrijders wilde aanspreken op het feit dat zij daar niet mochten rijden, ontstond een woordenwisseling/ ruzie waarbij de motor van een van de motorrijders uiteindelijk op de grond viel. Hierop werd de hardloper een aantal keren met de vuist in het gezicht geslagen door de eigenaar van de motor. Ook toen het slachtoffer op de grond kwam te liggen bleef de verdachte doorgaan met slaan.

De andere motorrijder heeft uiteindelijk zijn maatje van het slachtoffer afgetrokken waarna zij uiteindelijk weer op hun motor stapten en wegreden. De mannen reden weg in de richting van Vroomshoop. Later hoorde het slachtoffer ze terugrijden via het zandpad in de richting van den Ham. Het slachtoffer kan zijn belager als volgt omschrijven:

– 1.85 meter lang
– normaal postuur
– blanke huidskleur
– sprak dialect
– doorzichtige motorbril
– +/- 18 jaar oud
– spreek dialect
– motor was wit met (fel)blauwe stickers. Op de motor stond Orion. Op de motor stond het nummer 37. De cijfers waren zwart
– droeg motorkleding (geen nadere omschrijving)
– witte helm met klep, op de helm zat volgens het slachtoffer ook nog een blauwe kleur

De jongen die erbij was kan als volgt omschreven worden:

– 1.80 meter lang
– normaal postuur
– witte motor met mogelijk rode stickers

Het slachtoffer heeft in het ziekenhuis onder andere zijn lip moeten laten hechten, ook bleek dat er een tand was afgebroken. Daarnaast liep hij meerdere andere verwondingen op.

Heb je informatie over deze zaak? Neem dan contact met de politie op. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Of meld via Misdaad Anoniem 0800 7000.

 

Bron: 112twenterand.com