Hans is helaas niet de enige

GEERDIJK/VROOMSHOOP - De video over de woonsituatie van Hans Foekema zegt meer dan wat woorden op deze site. Het lijkt dus verstandig er op dit moment niet te veel over te zeggen. In de uitzending van Politieke stem op Delta FM van morgenavond is één van de gasten de nieuwe voorzitter van de stichting Kant nog Wal., Jan de Haan. 

Dan komen ongetwijfeld meer van deze schrijnende gevallen ter sprake want op dit moment ondervinden 310 gezinnen met huizen langs het kanaal Almelo-de Haandrik de gevolgen van de verzakkingen. De grond zakt letterlijk onder hun voeten vandaan.

Het zijn, zoals duidelijk blijkt uit de video met Hans Foekema, onhoudbare toestanden, die buiten de materiële schade ook veel lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. 30 maart 2020 wordt duidelijk wat en wie er verantwoordelijk is voor deze verzakkingen, maar dan is het leed zeker nog niet geleden, maar voor de gedupeerden is het wel een cruciale datum. 

De uitzending van dit politieke praatprogramma is rechtstreeks te volgen via Delta FM, Delta TV en het Facebookprogramma en vanaf vrijdagmorgen terug te kijken via het YouTube kanaal van de lokale omroep.


«   »