Burgemeester Twenterand opent nieuwe locatie Stichting Manna en Stichting Waypoint

VROOMSHOOP - Na meer dan tien jaar rondtrekken van de ene naar de andere locatie heeft Stichting Manna  voor de komende tien jaar een vaste locatie. Op zaterdag 29 februari wordt gebouw ‘De Linde’, de nieuwe locatie van Stichting Manna én Stichting Waypoint officieel geopend door de burgemeester van Twenterand, mevrouw Annelies van der Kolk.

Na veel klussen door vrijwilligers en professionals is het voormalige schoolgebouw ‘De Linde’ in Vroomshoop geschikt gemaakt voor de activiteiten van Manna en Waypoint. Na bijna een jaar organiseren en daarna klussen kon er In december worden verhuisd, waarbij ook hier vele vrijwilligers de handen uit de mouwen staken.

De voedselbank, Manna Care, verhuisde vanuit de oude locatie in  Vriezenveen bij aannemer Dubbink en de kledingbank, Manna Fashion, vanuit het pand bij Vroomshoop Meubelen en beide afdelingen zijn nu onder één dag te vinden.  Ook Stichting Waypoint heeft een deel van het gebouw in gebruik en wellicht dat er in de toekomst andere organisaties  ook zullen aansluiten om gebruik te maken van een deel van het gebouw.

Zaterdag 29 februari om 10.30 uur vindt de officiële opening van ‘De Linde’ plaats door burgemeester Van der Kolk en aansluitend is er open huis tot 13.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie aan het Linderveld 4a, 7681 RA te Vroomshoop.

 


«   »