Bert verkoopt zijn kraam

VROOMSHOOP - Na 25 jaar stopt Bert Jansen uit Vroomshoop met het bakken van roomboter stroopwafels op de markt in Almelo. Hij kondigde dit zelf op 4 januari j.l. aan op zijn  Facebookpagina. Maar de bezoekers van deze markt kunnen nog steeds iedere zaterdag stroopwafels ruiken en kopen, want het ambachtelijk bereiden van deze wafels wordt voortgezet. Het bericht van de wisseling van de wacht maakte Bert als volgt bekend:

Beste mensen,

Na 25 geweldige mooie jaren op de markt te hebben gestaan is het nu tijd om te stoppen. Het lange staan op de markt vergt veel van mijn rug. Ik heb veel geleerd op de markt, mooie en fijne collega’s leren kennen, heel veel trouwe klanten mogen helpen en heftige weersomstandigheden meegemaakt. Ik zeg altijd “ de markt is net de catwalk, alles komt voorbij, mooi, lelijk, dik, dun, groot, klein, alle kleuren, kortom het was een hele mooie tijd. Ik zal het echt missen.

Maar niet getreurd, ik heb een waardige opvolgster gevonden. Jaimy Polko neemt vanaf vandaag (4 januari) de toko over en gaat verder onder de naam Jaimy’s Stroopwafels. Ze is jong, heeft veel nieuwe ideeën, is dynamisch, ondernemend en heeft al veel
ervaring opgedaan op de markt.

Ik zal nog wel enige tijd aanwezig zijn om haar te leren het bakkersvak onder de knie te krijgen. Ook haar motto zal zijn, “ er gaat niets boven een verse roomboter stroopwafel”

Hierbij bedank ik alle klanten die in de afgelopen 25 het vertrouwen in mij hebben gehad.

 


«   »