De terugblik op het jaar 2019 wordt herhaald

VROOMSHOOP - Vanuit de studio van de Delta Media Groep in Vroomshoop werd zaterdagmorgen 21 december 2019 om 11.00 uur begonnen met de terugblik op het afgelopen jaar en alvast ook al wat vooruit gekeken op het komende jaar. Het is inmiddels bijna een traditie geworden dat er zo'n terugblik wordt uitgezonden aan het eind van een jaar. Het werd een marathon uitzending die om 17.30 werd afgesloten en waar veel gasten gedurende de ochtend en middag langs kwamen, maar ook een aantal vrijwilligers heel druk mee waren.

Het werd beslist een interessante uitzending, waar verschillende onderwerpen werden behandeld. Delta TV herhaalt deze terugblik in zijn geheel op zaterdagavond 28 december en zondagavond 29 december vanaf 19.00 uur.

Het programma Noaberproat van Hielke Eggink en Gert-Jan van Veldhuizen wordt normaal gesproken via de radio uitgezonden en dat geldt ook voor het programma Delta FM Sport, dat gedurende de voetbalcompetities ook iedere zaterdag via de radio wordt uitgezonden. Bij dit programma werkt men met wisselende presentatoren, Marcus Elzinga, Keven den Besten en Harrie Rondt. Een keer per jaar wordt de terugblik door de beide programma's op het afgelopen jaar echter ook uitgezonden via Delta TV. Voor het programma Politieke Stem op Delta FM van presentator Chris Walraven is uitzenden via de TV gebruikelijk, dat gebeurt iedere twee weken. 

Het schema voor deze herhalingen zijn beide avonden, 28 en 29 december, gelijk en ziet er als volgt uit:

 


«   »