Wandeling met de wijkagent met als doel nog meer te doen aan inbraakpreventie

VROOMSHOOP - In de omgeving wordt weer volop ingebroken en het is daarom erg belangrijk om waakzaam te blijven. Ondanks dat het aantal inbraken in Vroomshoop en Geerdijk zichtbaar is afgenomen na de lancering van Vroomshoop Waakt blijft het belangrijk om alert te zijn op verdachte situaties. Maar waar moet je dan zoal op letten? Op 12 december om 20.00 uur kunt u samen met de wijkagent en een aantal beheerders van Vroomshoop Waakt een wandeling van circa 30 minuten maken. 

Tijdens de wandeling krijgt u te horen op welke zaken u zoal kunt letten tijdens een wandeling door het dorp of wanneer u bijvoorbeeld uw hond uitlaat. Daarnaast wordt ook uitgelegd op welke zaken u zelf thuis kunt letten, zodat de kans op een inbraak in uw eigen woning zo klein mogelijk wordt.

Wilt u ook graag mee wandelen om te kijken hoe u mee kunt helpen aan een veiliger Vroomshoop en Geerdijk, meld u dan aan via inbraakpreventiewandeling@vroomshoopwaakt.nl.

De wandeling is op 12 december 2019 om 20.00 uur en begint en eindigt bij de Linderveld 4a te Vroomshoop (voormalig basisschool De Linde).


«   »