Verdachten van poging woninginbraak in Vriezenveen spoorloos

VRIEZENVEEN - Op 6 november startte de politie om 19.33 uur een Burgernetactie. De politie verzocht uit te kijken naar twee mannen. Zij waren mogelijk betrokken bij een poging tot woninginbraak aan de Wethouder Potstraat. Buurtbewoners meldden een verdachte situatie en gingen de straat op. Op dat moment vluchtten de verdachten naar de Kerkstraat en gingen in de richting van het station. Collega’s – die inmiddels ter plaatse waren – gingen achter de verdachten aan, maar raakten ze in het donker kwijt. De verdachten zijn ook niet meer aangetroffen. De politie sloot om 22.02 uur de Burgernetactie en doet verder onderzoek.

De twee verdachten hebben zoals via diverse media berichten wordt vermeld, twee fietsen buitgemaakt die ze op het station in Vriezenveen hebben achtergelaten. Het begrip spoorloos, past hier dus goed. Ook zouden de twee verdachten een gehuurde auto hebben achtergelaten.

Het onderzoek loopt. Bent u getuige van deze poging tot woninginbraak? Beschikt u over (camera-)beelden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Signalement

  • Twee mannen
  • Beide licht getint
  • 1 Droeg een petje
  • 1 Heeft een baardje/sik

 


«   »