Ellen valt in de prijzen

VROOMSHOOP - Een grote verrassing voor Ellen uit Vroomshoop. Zij heeft in de septembertrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast met het goede nieuws. De uitreiking aan Ellen was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4.  De 53-jarige Ellen werd op haar werk verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes met een cheque van 25.000 euro. Ellen reageerde geëmotioneerd: "Ik had het niet verwacht, maar ik vind het geweldig!".
 

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Hierbij krijgen wij hulp van onze bekende Vrienden.

Sinds 1998 is ruim € 907 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 47 goede doelen, waaronder KWF KankerbestrijdingFonds Gehandicaptensport en Jantje Beton. Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Als loterijdeelnemer heeft u de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers.