Feest bij vestiging Vogelkers De Haere

VROOMSHOOP - Het was een mega klus, het vergde veel begrip, geduld etc. van onze cliënten, collega’s en alle andere bezoekers van de Haere vestiging Vogelkers in Vroomshoop maar we zijn super trots op het resultaat: een praktijkruimte nieuwe stijl, die onze visie uitdraagt en een bredere, positieve kijk op gezondheid geeft. Minder focus op ziekte en behandeling, meer aandacht voor gedrag, beweging en gezondheid. Hoe dit is vertaald naar de inrichting van de praktijkruimte kan iedereen tijdens de open dag op vrijdagmiddag 11 oktober van 16.00-20.00 uur zelf ervaren. Dit zjn de uitnodigende woorden die u kunt lezen als u de volgende link aanklikt.  https://www.de-haere.nl/evenementen/open-dag-vroomshoop.  

De vernieuwde vestiging aan de Vogelkers blijft het vertrouwde adres voor fysiotherapie en ergotherapie in vergaande specialisaties, waaronder kinderfysio, manueel therapie en handtherapie. Ook aanvullende zorgdisciplines hebben weer een plek in de praktijk gekregen, zoals osteopathie, huid- en oedeemtherapie en diëtetiek.

Daarnaast is er extra ruimte gemaakt voor iedereen die gezond wil bewegen. Hiervoor hebben we een groot aantal groepslessen en programma’s, variërend van FysioFit (ook voor kids) tot Pilates, de cursus Valpreventie en het leefstijlstijlprogramma Gezond Gewicht. Wie wil, kan na afloop van een les nog even gezellig blijven napraten aan de grote nieuwe koffietafel.

Een speciale route-/stempelkaart leidt de bezoekers op deze open dag door de hele praktijk en een volle kaart levert aan het eind van de tour een leuke goody bag op. Uit de ingeleverde kaarten worden bovendien drie winnaars getrokken, die een mooie prijs in ontvangst kunnen nemen. 


«   »