Wie worden de slimste mensen van Vroomshoop?

VROOMSHOOP - Het initiatief van de Dorpsraad voor een Dorpszkwizz slaat aan en inmiddels hebben zich al meer dan twintig teams opgegeven. Daarbij zijn bedrijven, buurten en straten en verenigingen. Ook worden nog de nodige familieteams verwacht, bestaande uit drie tot en met vijf personen. Er kunnen echter maximaal 75 teams aan deze uitdaging mee doen, dus als u slim bent of denkt dat u slim bent kunt u zich nog tot 1 november opgeven. Maar daar is best lef voor nodig.  

Op de vrijdagavonden 22 november en 29 november komen “de slimste mensen” uit Vroomshoop in actie in de theaterzaal van Het Punt. De items zijn inmiddels ook bekend. Sport, vakantie en vrije tijd, historie, actueel zaken, en muziek zijn onderdelen. Maar ook politiek en geschiedenis, topografie en Vroomshoop zelf komen aan de orde. Dan zijn er nog breinbrekers en beeldende vragen, die worden gesteld door bekende (oud-)Vroomshopers en ontbreken leuke doe-opdrachten niet. Wim Bremmer uit Hoge Hexel fungeert als quizmaster bij dit ongetwijfeld gezellige gebeuren met als afsluiting live muziek van een rockband op 29 november.

Lokale bedrijven stellen aantrekkelijke  prijzen beschikbaar en daarnaast zijn er ook kaartjes te winnen voor lokale culturele activiteiten en voor thuiswedstrijden van de eredivisieclubs Eurosped, FC Twente en Heracles Almelo. De wisselbeker en de daarmee verbonden eeuwige roem voor de knapste koppen van Vroomshoop is natuurlijk het hoogtepunt van de Dorpskwizz.

De deelnemersprijs is bewust aantrekkelijk gehouden om geen financiële drempel op te werpen. De teams kunnen zich voor        € 15,00 inschrijven via het e-mailadres www.dorpskwizzvroomshoop.nl.  Op die site, maar ook op Facebook wordt de nodige uitleg gegeven over deze Dorpskwizz.  


«   »