Bedrijven, organisaties, de gemeente en een politieke partij presenteren zich op de ondernemersbeurs

VRIEZENVEEN - Van welke kant je Vriezenveen ook binnen komt, je kunt niet missen dat er iets bijzonders aan de hand is in deze kern. Mooi om te zien dat zoveel inwoners, organisaties en bedrijven van Vriezenveen zich hebben ingezet om er een echt feest van te maken en de straten prachtig hebben versierd. Er is veel tijd en creativiteit in gestoken, maar het heeft aan de andere kant de saamhorigheid van de buurten weer versterkt. 

Een onderdeel van het feestprogramma rond de viering van 650 jaar Vriezenveen is de ondernemersbeurs, waar een groot aantal bedrijven uit Vriezenveen zich presenteren. De beurs wordt gehouden op 18 september van 14.00 uur tot 21.00 uur en op 19 september van 15.00 uur tot 22.00 uur. De beurs is gratis toegankelijk en er zijn foodtrucks aanwezig, zodat het u aan niets hoeft te ontbreken.

De gemeente Twenterand en de regio Twente organiseren op 19 september separaat een radenbijeenkomst, waaraan volgens de verwachting meer dan 100 genodigden aanwezig zullen zijn. Als afsluiting van deze radenbijeenkomst bezoeken de deelnemers de ondernemersbeurs in de feesttent aan het Manitobaplein.

Natuurlijk mag de gemeente Twenterand op deze beurs niet ontbreken en op stand G10 vertellen zij u graag wat de gemeente te verkopen heeft. Dat een politieke partij ook een stand heeft gehuurd lijkt mogelijk niet zo vanzelfsprekend, maar een politieke partij heeft natuurlijk ook iets te verkopen en wil dat de mensen hier kennis van nemen. 

De organisatie van deze beurs is perfect geregeld en het geheel is professioneel aangepakt. Dat geldt overigens voor alle activiteiten gedurende deze feestweek. Een groot compliment voor de organisatie is dan ook op zijn plaats.  Het is een visitekaartje voor de kern Vriezenveen. 

Delta TV maakt van deze radenbijeenkomst opnames en is dus op 19 september ook aanwezig op de ondernemersbeurs. Wanneer de reportage precies wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar dat zal naar verwachting in het weekend van 28 en 29 september zijn.


«   »