Betsie Bosch en Gea Bosch doen de deur dicht

DEN HAM - Het TTI heeft de deuren van het Middendorpshuis in Den Ham voor publiekstaken 1 september jl. gesloten. Na de overdracht van taken en activiteiten aan de nieuwe organisatie Gastvrij Twenterand zal de stichting Twenterand Tourist Info TTI worden opgeheven. Het bestuur van TTI voorheen de VVV geeft aan zeker begrip te hebben voor de noodzakelijke vernieuwingen en veranderingen, maar blijft ook zitten met gemengde gevoelens om na meer dan 30 jaar als VVV en als TTI het dienstbetoon aan de inwoners en aan de bezoekers van het mooie Twenterand te beëindigen. Gastvrij Twenterand en zijn bestuur van ondernemers zal nu op eigen wijze een eigentijdse invulling van het gastheerschap met alle ondersteunende taken en activiteiten realiseren. Het bestuur van TTI  wenst het nieuwe bestuur van  Gastvrij Twenterand heel veel succes toe.

Het adressenmateriaal van de leden en begunstigers - rekening houdende met de voorschriften van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kortweg AVG - wordt éénmaal ter beschikking gesteld aan Gastvrij Twenterand. Zodat zij de leden en begunstigers kunnen informeren en de gelegenheid te bieden aan te geven in de toekomst wel of niet per mail verder geïnformeerd te worden.

Hoe en welke taken Gastvrij Twenterand gaat overnemen van TTI wordt binnenkort duidelijk gemaakt. De lopende zaken worden tot 30 september nog afgewikkeld door TTI. De deur van het Middendorpshuis met betrekking tot de activiteiten van de TTI is gesloten en dat houdt ook in dat er een eind is gekomen aan de werkzaamheden van Betsie Bosch en Gea Bosch. In de laatste nieuwsbrief van TTI nemen deze twee 'gezichten' van TTI/VVV op de volgende wijze afscheid: 

BEDANKT

Na bijna 21 jaar werkzaam geweest te zijn voor Toeristisch Twenterand (voorheen VVV) is er nu aan deze periode een eind gekomen. Helaas….mogen wij wel zeggen. Wij hebben ons werk altijd vol enthousiasme en gedrevenheid gedaan. Immers…het gaat om ons eigen mooie Twenterand.

In al die jaren hebben wij heel veel mensen en organisaties mogen leren kennen. Nu is dan het moment daar om iedereen te bedanken voor de samenwerking, de vele fijne gesprekken die we gevoerd hebben. We hebben er samen met jullie iets moois van proberen te maken. Dit alles om Twenterand nog beter op de kaart te kunnen zetten. Wij wensen iedereen het allerbeste en hopen dat het een ieder goed zal gaan. Daar vaart ons mooie Twenterand wel bij.

Betsie Bosch en Gea Bosch

 


«   »