Snollebollekes in De Pollen

DE POLLEN - De aankondiging dat de Snollebollekes tijdens het Zomerfeest in De Pollen/West Geesteren op zaterdagavond 31 augustus een optreden verzorgen heeft er binnen de kortste tijd voor gezorgd dat er geen kaart mee te verkrijgen is. De 17e editie van het feest heeft volgende week vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus plaats.

Voor de vrijdagavond, met Poar Neemn On Tour, Wir Sind Spitze en DJ Maurice zijn nog wel kaarten te koop.

Het Zomerfeest bestaat niet alleen uit optredens, de activiteitencommissie van Plaatselijk Belang De Pollen/West-Geesteren heeft meerdere activiteiten gepland. Zo staat er zaterdagochtend om 11.00 uur een brunch voor buurtbewoners en oud-inwoners op het programma. Kaartjes voor de brunch zijn te krijgen bij Attent Peddemors in De Pollen. 

De zaterdagmiddag staat vooral in het teken van de Weidegames, met vanaf 13.30 uur onder meer vrachtwagen trekken, vrouwen sjouwen, touwtrekken, buikglijden en de zeephelling. Voor de kleintjes worden een draaimolen en een springkussen geplaatst. Tegelijkertijd om 14.00 uur is er voor de iets minder actieve bezoeker een bingo.

Meer informatie en opgave: www.zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl. 


«   »