Frans Duijts en Dave Roelvink de toppers in Vroomshoop

VROOMSHOOP - Frans Duijts en dj Dave Roelvink zijn tijdens de Feestweek in Vroomshoop de voornaamste attracties voor de Feestweek Vroomshoop die van 7 tot 14 september wordt gehouden met als middelpunt de grote feesttent bij het Oranjeplein, waar ook de kermis wordt gehouden.

Frans Duijts komt op 7 september naar Vroomshoop tijdens een Hollandse Avond. Naast de bekende zanger bestijgen ook De Havenzangers en Harten 10 het podium. Overigens ondergaat de Nederlandstalige zanger Frans Duijts vandaag (19 augustus) een maagverkleiningsoperatie, waarvan het herstel normaal zo'n drie tot zes weken gaat duren, dat wordt dus nog best spannend. 

8 september, van 14.00 uur tot 20.00 uur staat in het teken van Beer & Grill, waarvan de toegang gratis is. Op 11 september is er een Twenterand Tour voor senioren en op 12 september een familiebingo. 13 september treden er vier dj’s op en een van de dj’s is de bekende of misschien wel beruchte Dave Roelvink. Beatcrooks is één van de andere dj-acts die deze avond in actie komt. 

Op 14 september is er opnieuw live muziek in de feesttent en voor wie wat ander wil kan een groot deel van de Feestweek terecht op de kermis.  

Tijdens de Feestweek Vroomshoop wordt het 160-jarige bestaan van Vroomshoop gevierd. Entree voor de tent bedraagt 10 euro, dit is inclusief twee consumptiemunten. Geert Hofsteede verzorgt als dj de muziek tussen de optredens door. 


«   »