Vrijdagmiddagborrel in Het Punt hoort met stip in de agenda

De maandelijkse Vrijdagmiddagborrel bij Het Punt is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en het is daarnaast ook nog eens de perfecte plek om te netwerken. Iedere laatste vrijdag van de maand nodigt Het Punt alle bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen uit voor deze VRIJMIBO en dat is een mooie gelegenheid om elkaar op gezellige en informele wijze te ontmoeten. Voor de meeste mensen is de vrijdagmiddag namelijk hét moment waarop er één bepaald gevoel overheerst: het is weekend.

Juist daarom organiseert Het Punt deze ongedwongen en informele netwerkbijeenkomsten. 

Directeur Raymond Peddemors: "Deze borrels op de vrijdagmiddag zijn met name in de grote(re) steden enorm populair. Wij begrijpen heel goed waarom dat zo’n succes is. Het is namelijk een mooie gelegenheid om je weekend in te luiden, maar ook om mensen te ontmoeten. Wij zien je dan ook graag vanaf 16:30 uur in ons sfeervolle Grand Café." 

Locatie: Grand Café Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop Aanvang: Vanaf 16:30 uur vrije inloop Datum: Iedere laatste vrijdag van de maand.


«   »