Ook Politieke stem op Delta FM trapt binnenkort af

VROOMSHOOP - Het nieuwe seizoen van Politieke stem op Delta FM begint niet, zoals oorspronkelijk stond gepland op 22 augustus, maar dit wordt donderdagavond 29 augustus 2019.

Marcus Elzinga (GBT) en Erik Veltmeijer (PVV) zijn de gasten in dit politieke praatprogramma dat het derde seizoen ingaat, hoewel het eerste seizoen geen volledig seizoen was. In tegenstelling tot de tot nu toe gehanteerde formule, kunnen de gasten nu ook van te voren zelf een onderwerp aangeven waar ze het in de uitzending met hun opponent over willen hebben. 

De PVV heeft activiteitencentrum Het Punt als onderwerp opgegeven en GBT wil de 27 moties en amendementen aan de orde stellen die in eerste instantie ingediend zijn tijdens de behandeling van de kadernota. Uiteraard komen er nog meer onderwerpen aan de orde, maar dat blijft zowel voor de kijkers als de gasten zoals gebruikelijk nog een verrassing.

Presentator Walraven: ‘We gaan er samen met mijn gasten weer een mooie serie uitzendingen van maken en ik heb er echt zin in. Twee maanden bijna geen politiek is best een lange periode en ik begon al wat ontwenningsverschijnselen te vertonen. Alles is politiek, maar politiek is niet alles en dat gaan we het nieuwe seizoen weer proberen waar te maken.’

Politieke stem op Delta FM wordt donderdagavond 29 augustus 2019 vanaf 19.00 uur rechtstreeks uitgezonden via de lokale omroep en live gestreamd via de Facebookpagina van het programma. U kunt tijdens de uitzending hier ook uw vragen stellen aan de gasten.


«   »