Jeugd Vakantie Spelen Westerhaar-Vriezenveensewijk

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Het is inmiddels een traditie, want voor de 49e keer worden ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie (19-23 augustus) de Jeugd Vakantie Spelen Westerhaar-Vriezenveensewijk gehouden.

Wat ooit in het verenigingsgebouw onder jeugdwerker Hans Vonk aan de Hoofdweg begon, draait nog  steeds op volle toeren. Vele vrijwilligers maken het mogelijk  dat de jeugd van Westerhaar -Vriezenveensewijk zich vijf dagen kan vermaken met allerlei onderdelen zoals sport, knutselen en spelletjes. Met als hoogtepunt het houtdorp, de kinderen  vermaken zich dan de hele dag met hamer, zaag en spijkers. De speeltuin wordt volgebouwd met de mooiste  kunstwerken. In de laatste nacht wordt er overnacht in hun  eigen gemaakte hut. 

In 2020 wordt het gouden jubileum gevierd van dit evenement, een evenement waar deze kern beslist trots op mag zijn. Het bestuur, onder leiding van voorzitter Diana Timmerman-Ekkel, is er wederom in geslaagd een mooi programma samen te stellen waarbij er een onderscheid wordt gemaakt aan de hand van leeftijden. Zo is er een programma voor kinderen van 3-5 jaar en een programma voor kinderen van 6-12 jaar.

Op de website van de organisatie www.jvsw.nl vindt u alle verdere informatie en kunt u contact met hen opnemen.


«   »