Opnieuw maximum aantal deelnemers Tot de Nek in de Drek, wéér in recordtijd

VRIEZENVEEN –  Met zevenduizend deelnemers trekt Tot de Nek in de Drek (formeel Obstacle Mudrun) in Vriezenveen morgen een record aantal deelnemers. De organisatie laat weten dat dit aantal inschrijvingen binnen veertien uur was bereikt, want toen was het ‘compleet uitverkocht’.  Er is bij wijze van primeur voor de allerjongsten een Lammetjesloop van één kilometer en die was binnen enkele minuten al uitverkocht.

Het uitdagende parcours is uitgezet op het terrein van de Vjenneruiters aan de Schout Doddestraat, vanaf elf uur des ochtends en met na afloop een mega-afterparty.

Meer dan 110 hindernissen staan op drekgangers te wachten. Het zijn (z)ware beproevingen. Naast bekende hindernissen er ook veel nieuwe obstakels die moeten worden bedwongen in blubber en bagger.

Tot de Nek in de Drek is volgens de organisatie overigens vooral een funrun en geen wedstrijd, want iedereen die deelneemt is volgens de organisatie al een gevierde winnaar.

Op de website meldt de organisatie: ‘Geniet van alles wat we jullie te bieden hebben, en geef onze vrijwilligers een high five, want deze mensen maken het mogelijk dat Tot de Nek in de Drek al jaren een succes is.

Op zaterdag 6 Juli 2019 in Vriezenveen bij Manege De Vjenneruiters vanaf 11.00 uur. Natuurlijk wordt het afgesloten met een mega after part


«   »