Den Ham maakt zich op voor een Midzomeravond met een gedroomde dag

DEN HAM – Voor de Midzomeravond in Den Ham, die zaterdag over een week plaatsvindt, een dag na de langste dag, is er in het brinkdorp van alles te beleven op het gebied van kunst, muziek en andere vormen van cultuur, van des middags vier uur tot  des avonds elf uur. De officiële opening is tegen half zes door burgemeester Van der Kolk.

Op de Brink zijn in de stands kunstwerken te zien van beeldhouwers tot etsers tot schilders. Gedurende de kunstmarkt zorgt de jonge generatie van muziekvereniging Juliana voor muzikaal vertier. Verder zal het duo Wilko van Beek en Nico Groen popsongs ten gehore brengen.

Daarnaast brengen onder artistieke leiding van dirigent Gezinus Veldman vijf lokale solisten en een trombonist met ondersteuning van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop en verteller Marga Kool deze avond twee keer de sage van de Groene Jager in muziek, zang en voordracht. Onder het motto ‘Droom de dag’ belooft het een luisterrijk verhaal te worden over macht, verraad en onbereikbare liefde in de kerk op de Brink.


«   »