Het zijn volgens Stefan Schipper de vrouwen die in Vriezenveen de mooiste foto’s maken

VRIEZENVEEN – Gré Pape won de eerste prijs van een fotowedstrijd in Vriezenveen met een sfeervolle plaat van de Leemansmolen in nevelen. Op de tweede en derde plek eindigden Ingrid Roelofsen (interieur watertoren) en Miranda Folbert (Grote Kerk).

Er waren tien fotografen geselecteerd om mee te doen en de winnaars werden in de Peddemorsnoerderij aan het Westeinde te Vriezenveen bekendgemaakt door stichtingsvoorzitter Dirk Boswinkel na een motivering met uitleg van de beroepsfotograaf Stefan Schipper.

 

 Bij de foto van B. Schotman: van links naar rechts Ingrid Roelofsen, Stefan       Schipper, Gré Pape en Miranda Folbert.

Alle drie de foto’s worden geprint op bouwhekdoeken en zijn te bewonderen tijdens de feestweek van 650 jaar Vriezenveen.

Gré Pape won tevens een portretfoto-bon ter waarde van tweehonderd euro van Stefan Schipper Fotografie. Alle tien de deelnemende fotografen ontvingen naast de A2-poster ook tien vellen A4-fotoprintpapier, inclusief handschoenen, van directeur Mekenkamp van Ilford Duitsland.


«   »