Werkzaamheden aan brug over kanaal in Daarlerveen en aan N750 Vriezenveen-Vroomshoop

DAARLERVEEN/VROOMSHOOP – De brug over het kanaal Almelo-De Haandrik in Daarlerveen  zal een week gesloten zijn voor werkzaamheden. Van maandag 17 juni 07.00 uur tot en met maandag 24 juni 18.00 uur is de brug Daarlerveen langs de N750 Vriezenveen-Vroomshoop afgesloten voor het autoverkeer. De brug blijft wel toegankelijk voor voetgangers en (brom)fietsers.

Tijdens de afsluiting gaat de provincie Overijssel de bocht van de rijbaan naar de brug Daarlerveen met beton verstevigen, asfaltschade herstellen en de markering onder de slagboom van de brug vervangen. Het recht doorgaande verkeer op de N750 Vriezenveen-Vroomshoop kan hinder ondervinden van de werkzaamheden. 

De rijbaan voor rechts afslaande verkeer op de N750, ter hoogte van brug Daarlerveen, zal tot 1 juli afgesloten zijn voor het autoverkeer. Dit geldt voor het verkeer vanuit de richting Vroomshoop. Het verkeer wordt dan omgeleid via de N751 en N341 vice versa.

Tijdens de werkzaamheden blijven aanwonenden en aanliggende bedrijven bereikbaar en worden er van tevoren afspraken gemaakt met de hulpdiensten. De duur van de uitvoering van het werk is afhankelijk van de weersomstandigheden.