Een golf van commotie over een waterstormbaan tussen Den Ham en Vroomshoop

DEN HAM/VROOMSHOOP – Er klotst bij het bestuur van zwembad De Groene Jager in Den Ham een golf van commotie over de houding van de Stichting Zorgsaam. Het gaat dan om het niet beschikbaar stellen van de waterstormbaan voor de seizoenopening van zwembad De Groene Jager. Deze attractie blijkt opeens verzegd  aan zwembad  De Zandstuve in Vroomshoop.

De Zandstuve ging de afgelopen jaren altijd veertien dagen later open dan De Groene Jager. Daarom informeerde De Groene Jager dit jaar bij Zorgsaam Twenterand of ze de waterstormbaan tijdens de openingsweken mocht gebruiken.

Op deze vraag kwam, ook toen die vaker werd gesteld, geen reactie. Nog steeds heeft De Groene Jager naar eigen zeggen geen antwoord, maar wel weet het bestuur inmiddels dat De Zandstuve opeens op dezelfde datum als De Groene Jager de poorten voor het publiek opent. Dat kan natuurlijk gebeuren.

Het meeste kwaad bloed (een golfslag van ongenoegen) zet bij het bestuur van het na privatisering door een stichting van particulieren gerunde Hammer zwembad dat het geen fatsoenlijk antwoord krijgt, niet eens zo zeer dat het gemeentelijk zwembad in Vroomshoop kennelijk prioriteit geniet.


«   »