Gemeentelijke berichtgeving is ook digitaal beschikbaar

DEN HAM - Het zal u niet ontgaan zijn dat er wat te doen is over welk huis-aan-huisblad de berichtgeving van de gemeente Twenterand mag gaan plaatsen. De berichtgeving via deze bladen heeft echter z’n langste tijd wel gehad, want digitaal is deze berichtgeving al langer beschikbaar en dit zelfs op buurtniveau. Gemak dient de mens en de gedrukte informatie legt het steeds vaker af tegen de digitale informatie. Dus ook de gemeentelijke berichtgeving in gedrukte vorm gaat over een aantal jaren verdwijnen, al moet daar de wet nog wel voor worden gewijzigd. 

Bovendien kunt u tegenwoordig automatisch via een mail of een alert via uw telefoon geïnformeerd worden als er zich in uw directe omgeving zaken afspelen waarvan u beslist op de hoogte moet zijn, zoals bouwaanvragen van uw buurman, verkeersmaatregelen, evenementen en ga zo maar door.

Via de knop op de rechter zijbalk van deze homepage krijgt u direct toegang tot deze uitgebreide officiële berichtgevingen en na het invullen van uw postcode, krijgt u op de door u gewenste schaal alle informatie die voor u mogelijk van belang is en indien gewenst wordt u automatisch geïnformeerd als er in de gemeente of in uw buurt wat staat te gebeuren.  

Op deze manier zorgen wij er als De Twenterander toch voor dat u op de hoogte wordt gebracht van de voor u belangrijke en officiële berichtgeving van de gemeente Twenterand.


«   »