Levensvatbaarheid De Twenterander in handen van Twenterandse ondernemers

DEN HAM - De initiatiefnemers van De Twenterander geloven in het businessmodel dat hen voor ogen staat. Een van de pijlers van de plannen is de tabloid, met journalistiek onafhankelijke artikelen en achtergrondinformatie over de lokale politiek, sport en cultuur. 

Wat zij niet volledig zelf in de hand hebben, maar wat cruciaal is om deze tabloid tweewekelijks uit te kunnen blijven brengen en bovendien het aantal pagina’s per uitgave te kunnen verhogen, is de verkoop van advertenties.

Door de keuze voor louter ondernemers gevestigd in Twenterand en de verhouding 1/3 commercieel en 2/3 redactioneel is niet gekozen voor de makkelijkste oplossing, maar de attentiewaarde van de advertenties wordt hierdoor echter wel belangrijk verhoogd, de doelgroep wordt direct bereikt en de reclameboodschap wordt niet ondergesneeuwd door een hoeveelheid van adverteerders met verschillende belangen en gevestigd in andere gemeenten.

De Twenterander geeft de ondernemers uit Twenterand eenmalig de kans tegen een sterk gereduceerd tarief te adverteren, waardoor zij zelf kunnen constateren dat adverteren in De Twenterander commercieel heel aantrekkelijk is.

Dus ondernemers uit Twenterand, pak nu de telefoon of stuur een mail en maak gebruik van dit aanbod, goed voor ons én goed voor u

Leuke bijverdienste?

Heeft u een paar uurtjes vrije tijd over en lijkt het u leuk om in één van de kernen van onze gemeente namens De Twenterander contacten te onderhouden met de winkelbedrijven over de plaatsing van advertenties? Dan komen we graag in contact met u, om hierover goede en ook voor u aantrekkelijke afspraken te maken. Geïnteresseerd? Bellen naar 0613722976 of mailen naar info@detwenterander.nl


«   »