Kennissessie over binden en  boeien personeel in Ondernemershuis

VRIEZENVEEN – In het Ondernemershuis aan de Weitzelweg vindt volgende week donderdag, 28 maart, een bijeenkomst (kennissessie)  plaats over het binden en boeien van personeel.

Er zullen drie deskundigen laten weten hoe zij denken over het aantrekken en vasthouden van goede medewerkers in een bedrijf of organisatie.

Volgens coördinator Rik Pape van het Ondernemershuis  een mooie gelegenheid  om kennis en kunde te delen en er is gelegenheid om te netwerken. De sprekers  zijn Paul Bongers van MEPD Hengelo, Johan Teunis van Direct ICT en Gieni Nijkamp van VOSSCAN. Zij zullen hun gehoor vertellen over hun visie en ervaring.

Gieni Nijkamp VOSSCAN heeft een methodiek ontwikkeld die ze gaat toelichten. ‘Het is een managementtool dat je kunt inzetten om de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten. Je stapt uit de waan van de dag en bekijkt vanuit strategisch oogpunt visie, kernwaarden en bedrijfscultuur Dit relateert het programma aan het potentieel van je medewerkers. Hierdoor ontstaat inzicht en bewustwording hoe je succesvol je organisatiedoelstellingen kunt behalen.’


«   »