Queen Tribute, Small Time Crooks en Dries Roelvink op Randrock

VRIEZENVEEN – Het duurt nog even maar de zeventiende editie van Randrock mag zich donderdag 30 mei verheugen in de komst van The Vipers uit Italië. Dat is volgens menigeen de beste Queen Tribute band in Europa. Queen is hot, ook in Twenterand , zo bleek ook uit de poll die Randrock hield op de Facebookpagina.

Een overgrote meerderheid geeft aan  muziek van Queen te willen. Daarom is het bestuur van Randrock supertrots dat het The Vipers aan het eind van de avond op het hoofdpodium heeft staan.

 

Het centrum van Vriezenveen verandert vanaf Café Restaurant Het Wapen tot en met het Kerkplein 30 mei in één groot festivalterrein waar tussen des middags één en des nachts één voor jong en oud van alles te beleven is. Aan het eind van de middag verschijnen de Small Time Crooks, die al eerder Lowlands en Paaspop aandeden, maar Randrock nog misten. Deze undergroun sensatie biedt een energieke mix aan vintage en moderne muziek. De Small Time Crooks worden afgewisseld door een heel ander genre, namelijk dat van de Nederlandse artiest Dries Roelvink. Na vorig jaar Paradiso zingt hij nu Vriezenveen plat: ‘Ja, ja ik kom, ik kom eraan!’

In de middag is er en kindershow met Buurman & Buurman, er is des avonds een dancepodium en een podium met Vriezenveense bands.


«   »