Oude Monnink Motors winnaar Battle Harley-Davidson-dealers

BORNE/VROOMSHOOP - Oude Monnink Motors uit Borne/Hengelo (voorheen Vroomshoop) heeft de Battle of the Kings-competitie in de Benelux gewonnen. Uit de negen ingezonden creaties van dealers kozen het publiek en de jury de inzending van Oude Monnink tot onbetwiste winnaar.

De kruising tussen een racer en een bobber, op basis van een Harley-Davidson Sport Glide, overtuigde zowel de vakjury als de publieksjury.

Richard Oude Monnink toont zich - uiteraard - blij met de verkiezing: ‘Dit is de eerste keer dat we meedoen. We wilden met zijn allen iets heel gaafs neerzetten en wij vonden dat ons dat gelukt was. Dan is het natuurlijk heel mooi als zowel het publiek als de jury dat met je eens zijn. Het resultaat is honderd procent teamwork en we verheugen ons op de finale.'

De enige Harley-Davidson merkendealer in Oost-Nederland, was een halve eeuw gevestigd in Vroomshoop en verhuisde ruim een jaar geleden naar de Westermaat in Borne/Hengelo. Een  begrip in het land, zeker in het oosten. Oude Monnink kon in Vroomshoop niet de noodzakelijke uitbreiding voor mekaar krijgen en evenmin de gewenste zondag-openstelling.


«   »