Bramer schenkt 1.250 euro aan Happy Kids van Stichting Manna

VRIEZENVEEN - Algemeen directeur Verhoeven van het bouwbedrijf Bramer en wethouder Paters hebben vanochtend dit bedrag aangeboden aan de Stichting Manna voor het project Happy Kids.

Bramer heeft vestigingen in vier gemeenten en geeft elk jaar in één van die gemeenten een donatie aan een lokaal goed doel. Het project Happy Kids van de Stichting Manna zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien ook hun verjaardag kunnen vieren.

Een aantal jaren geleden is Bramer gestopt met het geven van relatiegeschenken voor kerst en dat geld gaat nu naar een door de gemeente te bepalen goed doel. 'Het is één van de manieren waarop wij invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid', aldus Verhoeven.

Paters laat weten het initiatief van Bramer te waarderen en geeft aan dat het college van burgemeester en wethouders bewust voor het project Happy kids heeft gekozen: 'Daardoor weten we ook zeker dat deze mooie geste van Bramer direct naar de kinderen gaan die dat goed kunnen gebruiken. Dat vonden wij erg belangrijk.'

Op de foto van links naar rechts: algemeen directeur Dick Verhoeven van Bramer, Joke Peters en Hennie Gielians van de Stichting Manna en wethouder Mark Paters van de gemeente Twenterand.